Putinov Paša osvetlao obraz svom DEDI (video, foto)

Paša, jedini mužjak iz najnovijeg legla odgajivačnice, ima izuzetni pedigre kao pripadnik osme generacije pasa koji vode poreklo sa Kosova i Metohije.

„Naš će Paša biti potpuno privržen Putinu jer šarplaninac naprosto obožava sve članove nove porodice i najbolji je čuvar na svetu“, kaže Dragan Ćulibrk iz Petrovaradina, iz čije je odgajivačnice uzet tromesečni pas za predsednika Rusije Putina, prenose Novosti.

Paša je jedini mužjak iz najnovijeg legla u odgajivačnici. Ima izuzetan pedigre i pripadnik je osme generacije pasa koji vode poreklo sa Kosova i Metohije, dok je njegov deda Aga-Jazu bio prvak Srbije pre tri godine. Ali svi uspesi koje je porodica Ćulibrk ostvarila sa svoji šarplanincima, nisu izazvali toliko uzbuđenje u porodici do kada je pre desetak dana stigao poziv od saradnika predsednika Vučića. Od oko dvesta uzgajivača šarplaninaca izbor je pao baš na Dragana.

Sve se odigralo veoma brzo, Paša je prošao sve kontrole i nekoliko dana uoči dolaska predsednika Putina otpremljen za Beograd.

„Izuzetno sam počastvovan što je štene iz naše odgajivačnice poklonjeno predsedniku Putinu“, kaže uzgajivač Dragan.

Novosti navode da će Paši prijati ruska zima i da će se lako navići na nju, s obzirom na to da mu takvi uslovi više odgovaraju nego blaga ravničarska klima.

Paša je već dostigao težinu od dvadeset kilograma, a kada bude u punoj snazi biće trostruko teži.

(Petface)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.