U trendu

Kako da saznate da li je neko blokirao vaš broj telefona: Postoji nekoliko načina, ali jedan je ipak najlakši

Ako je neko blokirao vaš broj, to znači da ne želi da vas čuje, piše USA Today. Ali kako znati da li je vaš broj blokiran ili zašto vaši pozivi i poruke ne prolaze do određene osobe? U tom slučaju možete pokušati utvrditi da li je vaš broj zaista blokiran, a da pritom ne smetate osobi koju pokušavate da kontaktirate.

Međutim, ne postoji samo jedan način za to, a proces može biti komplikovaniji nego što mislite.

Znati da li je neko blokirao vaš broj zavisi od vrste telefona koji imate. Ni iPhone ni Android nemaju opciju koja će vam reći da li je vaš broj blokiran. Jedini način da budete sigurni da li je vaš broj telefona blokiran jeste da to pitate osobu na koju sumnjate,​​ ali ona možda neće želeti da razgovara s vama.

Nazovite sumnjivca

Postoje koraci koje možete preduzeti kako biste pokušali da utvrdite da li je vaš broj blokiran bez da pitate osobu za koju sumnjate da vam je to uradila.

Jedna od metoda koju možete koristiti na bilo kojoj vrsti telefona je da nazovete osobu za koju sumnjate da vas je blokirala.

Iako obično možete očekivati ​​da ćete čuti od tri do 12 zvona kada nazovete nekoga pre nego što odete na govornu poštu, blokirani broj će zazvoniti samo jednom i zatim preći direktno na govornu poštu. Ako nazovete i poziv pređe odmah na govornu poštu, to znači da niste blokirani i da osoba već ima poziv ili je njen telefon isključen, prenosi Net.hr.

Ako odlučite da ostavite govornu poštu s blokiranim brojem, ona neće ići u pristiglu poštu, već u drugu pristiglu poštu za blokirane brojeve i osoba vam se neće javiti.

Ali najočigledniji i najlakši način da utvrdite da li je vaš telefonski broj blokiran je da koristite drugi telefon i da pokušate da pozovete osobu za koju sumnjate da vas je blokirala.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.