U trendu

1 sjajan trik u koji se domaćice kunu: Dlake se više neće zaglaviti tokom usisavanja (video)

Nakupljanje dlaka na usisivaču znatno otežava i produžava vreme usisavanja, a u nastavku saznajte trik zbog kog se ovo više neće dešavati.

Mnogima je mučno, a pojedinima i gadno konstantno skidanje dlaka koje se nakupe na kraju creva usisivača, odnosno na „papuči“. Osim toga, često skidanje ovih dlaka znatno usporava proces usisavanja, a kako se to ne bi dogodilo, otkrivamo vam sjajan trik u nastavku!
Naime, Lisa je devojka koja se bavi profesionalnim čišćenjem, a ona je svojim pratiocima na TikTok-u pokazala kako usisava i na koji način to obavlja bez nakupljanja dlaka.

Verovali ili ne, ona je otkrila da, pre samog procesa usisavanja, grabulja svoje tepihe kako bi ih očistila od dlaka. Pokupi ih, baci, a potom počinje usisavanje. Na ovaj način Lisa je oslobodila svoju „papuču usisivača“ od dlaka.

Postoji mnogo različitih „grabulja“ koje su namenjene za ovu svrhu, a iako mnogima deluje da je ovo dupli posao, naprotiv. Grabuljanjem i usisavanjem uštedećete vreme i lakše ćete obaviti posao. Ovaj video se dopao mnogim Lisinim pratiocima.

„Ovo je sjajno, mene izluđuju te dlake! Dva puta prođem usisivačem, odmah moram da ih skidam i tako stalno!“, „Ovo zapravo štedi vreme, jer kada imaš isto toliko kose kao ja, ona opada, non-stop“, „Probala sam ovo i sjajan je predlog!“, „Hvala što si mi promenila život, ovo je prvi put da ne skupljam dlake“, glasili su samo neki od komentara.

U videu pogledajte kako to izgleda:

@cleanhappyco

#cleantok #asmr #carpetbrushing #amazoninfluencer #amazonfinds #dayinthelife #cleaningmotivation #cleaninglady #cleaninghack

♬ original sound – CleanHappyCo

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar