U trendu

3 trika za privlačenje bogatstva u novoj godini: Jedna boja pravi je magnet za obilje i novac

3 saveta za privlačenje novca i obilja!

Uz pomoć nekoliko jednostavnih trikova započnite uspešniju i produktivniju godinu. Prosperitet je izuzetno bitan za svakoga od nas, a evo kako ga možete privući.

1. Čistoća

Održavanje urednosti najvažniji je korak prilikom privlačenja bogatstva. U neuredne i zatrpane prostore teško može ući energija obilja. Rešite se stvari koje ne koristite, ne kupujte nešto čemu ne znate pravu svrhu i ne sledite trendove. Važno je da je vaš prostor prohodan, prozračan i uredan, prenosi Sensa.hr.

2. Ogledalo

Reflektujuća snaga ogledala izuzetno je važna za bogatstvo i obilje. Postavite ogledala na što više mesta u svom domu, a naročito je važno imati ogledalo na mestu ulaska u dom. Ulazna vrata važan su segment i bitno je da prilikom ulaska odmah osvestimo ostatak prostora.

3. Crvena boja

Crvena boja pravi je magnet za novac! Pokušajte je suptilno uklopiti u enterijer – budući da je crvena jaka i izražena boja, to je ponekad problem, ali uz malo razmišljanja, pronaći ćete pravi način. Nije nužno imati velike komade nameštaja u ovoj boji, dovoljni su i sasvim maleni detalji. Crveno cveće, sveće ili figurice uvek su dobra ideja i daće vašem prostoru energiju radosti i lepote.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.