U trendu

Ako hoćete VIŠE PARA, evo šta OD JANUARA morate da stavite u dnevnu sobu

Nova godina- novogodišnje odluke i promene….čuli smo to već toliko puta. Već je dobro poznato da se pravila i principi feng šuija koriste kako bi se poboljšali određeni aspekti života, kao što su novac, ljubav… A, s obzirom na to da ide Nova godina, pravo je vreme da se ova pravila i primene.

Dakle, Nova godina počinje 1. januara, ali u feng šuiju se posmatra i početak Kineske lunarne Nove godine koja počinje 22. januara i biće u znaku Crnog Vodenog Zeca. Ono što je neophodno da znamo za godinu Zeca je to da su srećne boje azurno plava, zelena, crvena i biserno bela.

Znak Zeca je elegantan, miroljubiv, blag i prilagodljiv, a kada je u pitanju dobar feng šui, potrebno je da unesete element Zemlje u svoj dom, a od kristala se koristi žad.

Idealna dnevna soba je dobro osvetljena, prozračna i bez nereda. Preporučljivo je da se koriste biljke u saksiji da biste privukli pozitivan chi element drveta.

Stručnjaci kažu da treba izbegavati bodljikavo žbunje ili kaktuse i da treba da držite u životnom prostoru biljke sa dobro zaobljenim listovima. Takođe povoljno utiče položaj akvarijuma.

Još jedan važan savet je da se uverite da nijedan nameštaj nije okrenut leđima prema vratima i da ima zaobljene ivice.

Isto važi i za skulpture i ukrase koje se koriste u kući. Njihov oblik ne treba da bude šiljast. Zadnji levi ugao od ulaza u vašu dnevnu sobu smatra se kutkom bogatstva, zbog čega ovaj prostor ne treba zanemariti. Ovde se preporučuje upotreba elemenata drveta i vode. Biljke u saksiji i obilje prirodnog svetla garantuju prosperitet.

Feng šui se fokusira na ukupno osam oblasti za poboljšanje života prema Baguamapi, a one su: porodica (Džen), bogatstvo ( Sun ), zdravlje (Tai Ki), korisni ljudi (Kian), deca (Dui), znanje (Gen), reputacija (Li), karijera (Kan) i partnerstva (Kun).

Preporučuje se da se koncentrišete samo na dve ili tri od ovih oblasti istovremeno da biste dobili maksimalne rezultate. U zavisnosti od oblasti koje odaberete, potrebno je ugradite određene vrste materijala, oblika i boja. Na primer, ako odlučite da poboljšate porodični prostor, potrebno je da ugradite element drveta i fokusirate se na zelenu, plavu i plavu boju. Ako želite da se usredsredite na oblast bogatstva, moraćete da koristite sličan element drveta, ali da uključite više nijansi ljubičaste boje, jer ova boja simbolizuje prosperitet.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar