U trendu

Ako imate ovakva ulazna vrata, sreća vam neće pokucati na njih!

Prilikom sređivanja kuće često razmišljamo o velikim promenama poput krečenja ili kupovini novog nameštaja.

Međutim, deo kuće koji je najvažniji da sredimo, najčešće zaboravljamo.

Prema feng šui pravilima, ulazna vrata određuju kakva će nam energija ulaziti u kuću. Vrlo je važno da im posvetimo pažnju kakvu zaslužuju

Naime, vrlo je poželjno da izbegavate staklena vrata ili vrata koja imaju stakleni deo. Takva vrata, prema feng šuiju, ukazuju da nikada nećete biti potpuno slobodni. Ljudi će vam se mešati u donošenje svake odluke, a privatnost i odvojenost od spoljnog sveta nikada neće postojati.

Takođe, veoma bitna stvar jeste da osigurate da se vrata otvaraju na unutra i da iza njih ne bude zid ili bilo kakva druga prepreka, poput ormara. Tako omogućavate sreći da uđe u vaš dom širom otvorenih vrata.

Pre svega, vrlo je bitno da znate da je najbolje da uvek kupite nova vrata, koliko god polovna bila dobro očuvana i jeftina. Nova vrata doneće bolju energiju u vaš dom i na taj način postaćete sigurni da ćete imati sreće. Proverite da li se vrata lepo uklapaju sa vašim domom jer ukoliko vrata budu prevelika, u vašem domu trošiće se prevelika količina novca na nebitne stvari.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar