U trendu

Imate ovo u svom domu? Odmah je izbacite!

Pregorela sijalica ili pokvareno svetlo akumulira pozitivnu energiju, što vas čini zdravstveno slabijim,a osim toga privlače se i veoma loše stvari

Prilaz vratima vaše kuće treba da bude dobro osvetljen jer vam to donosi energiju koja vas čini zdravim i vitalnim, tvrde feng šui stručnjaci. Objašnjenje je da se pregorela sijalica ili pokvareno svetlo akumulira pozitivnu energiju, što vas čini zdravstveno slabijim, a osim toga privlači se i loša sreća, a time pljačkaše, razne nezgode ili mentalne poremećaje.

Zagovornici uređenja doma i života po principu feng šujija ističu da je najbolje da steknete naviku da pregorelu sijalicu odmah promenite i da ne odlažete da zovete električara da vam opravi ukoliko vi niste u mogućnosti.

Postoji još jedna važna stvar kada je u pitanju svetlo ispred ulaznih vrata stana ili kuće – držite sijalicu upaljenu bar nekoliko sati kako bi svetlost zadržala dobre vibracije, a to se posebno preporučuje onima koji žive u suterenima ili stanovina bez prirodnog osvetljenja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.