U trendu

Ako redovno radite ovo sa WC šoljom, ostaćete bez dinara u kući!

Svaka stvar koju viđamo i dotičemo na svakodnevnom nivou, sa sobom nosi određenu energiju. Recimo, novac. On predstavlja vrstu energije koja često donosi dobro raspoloženje i čini ljude zadovoljnijima.

A da bi moć novca mogla nesmetano da kruži, potrebno je da stvorite u svom domu uslove za nesmetano strujanje životne energije. Na ovaj način ćete obezbediti sigurnost i blagostanje.

Ipak, postoji jedan rasipnik pozitivne energije na koji retko obraćamo pažnju. Žene već godinama glasno ili tiho mrmljaju o ovom problemu. Naime, neophodno je redovno spuštati dasku od WC šolje. Dakle, spustite poklopac na WC šolji kako bi sprečili da energija ode od vas.

I bilo bi dobro kada bi na cev iza šolje zavezali crvenu mašnu, koja će, po feng šui pravilima, zaštititi vaše finansije.

Inače, kupatilo, a posebno WC šolja je slivnik koji doslovno može isprati blagostanje iz vašeg života. Usvojite naviku da je poklopac od WC daske poklopljen kada školjka nije u upotrebi. Takođe, veoma je bitno i da zatvarate vrata od kupatila, jer samo kupatilo predstavlja velikog “potrošača” pozitivne energije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar