U trendu

Aktivirajte „ugao novca“ u svom domu da biste privukli novac i obilje!

Feng šui, drevna kineska umetnost uređenja prostora, nudi izuzetno moćne alate za poboljšanje energije vašeg doma i života.

Među različitim aspektima Feng Shuija, privlačenje prosperiteta je za mnoge možda jedna od najprivlačnijih tema. Da li ste znali da u vašem domu postoji posebno mesto poznato kao kutak novca koji igra ključnu ulogu u privlačenju finansijskog prosperiteta i obilja u vaš život.

Gde je kutak novca i kako aktivirati energiju bogatstva i izobilja

1. Razumevanje bague: veza između prostora i života

Bagua je energetska mapa vašeg doma, što je osnovni koncept Feng Shuija. Svaki pravac u bagui je povezan sa određenim aspektom vašeg života, uključujući odnose, karijeru, znanje i finansijsko blagostanje. Da biste otkrili svoj ugao novca, stanite ispred formalnih ulaznih vrata vašeg doma okrenutih ka unutra i pronađite krajnji levi ugao vašeg doma. Ovo je oblast povezana sa vašim finansijskim bogatstvom, prenosi Citymagazine.si.

2. Aktiviranje kutka novca

Jednom kada otkrijete svoj kutak novca, ključno je da aktivirate ovo područje pozitivnom energijom. Postoji nekoliko načina da se to postigne:

Popravite sve što je pokvareno: Popravite sve što ne radi kako treba i oslobodite se stvari koje ne odaju osećaj izobilja.

Ukrasite ljubičastom: Ljubičasta je boja povezana sa područjem bogatstva. Dodajte ljubičaste elemente kao što su umetnička dela, jastuci ili ukrasni predmeti koji vam se dopadaju.

Dodajte biljke i element drveta: Područje bogatstva povezano je sa elementom drveta. Postavite zdrave zelene biljke, koje simbolizuju rast, u ovu oblast kako biste podstakli stalan rast vašeg finansijskog obilja.

Stvorite red i urednost: Organizujte ovaj prostor i izbegavajte gomilanje nepotrebnih stvari, jer prenatrpanost blokira protok energije.

3. Očuvanje energije kutka novca

Energija u vašem domu nije statična; stalno se menja u skladu sa vašim aktivnostima i okolnostima. Zato je važno da redovno snabdevate svoj kutak novca. Očistite ovaj prostor od nepotrebnih stvari, redovno ga provetravajte i održavajte ga urednim.

4. Povezivanje sa energetskom vibracijom kutka novca

Odvojite nekoliko minuta svakog dana da vizualizujete obilje i bogatstvo u svom uglu novca. Uspostavite pozitivnu i snažnu vezu sa energijom ovog prostora kroz meditaciju. Postavite snažnu nameru da privučete obilje u svoj život.

Poštujući svoj dom i svesno koristeći Feng Shui savete, možete stvoriti moćan kutak novca koji će privući obilje i prosperitet u vaš život. Biti svestan i aktivirati ovu energiju u vašem domu može doneti pozitivne promene u vaš finansijski život i podržati vaš rast i prosperitet.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar