Aroma luksuza: Trik uz koji će vam kuća uvek predivno mirisati (video)

Jedna majka iz Australije otkrila je jednostavnu taktiku koju koristi kako bi njen dom uvek lepo mirisao, a potrebna su samo tri prirodna proizvoda.

@mama_mila_

The DIY signature scent that will become your favourite 🍂 #hometips #homefragrance

♬ You Stepped Out Of A Dream – Nat King Cole

Na svom TikTok profilu, Šantel Mila je pokazala kako sama pravi osveživač vazduha, a za to su joj potrebni samo – limun, ruzmarin i esencijalno ulje vanile. Osvežavajući miris iznenađujuće je lako napraviti, samo je potrebno da prokuvate dve šoljice vode i ova tri sastojka.

– Vodu zagrejte na ringli i dodajte ostale sastojke. Kada provri, sklonite sa šporeta i ostavite na lako dostupnom mestu u kući. Ne zaboravite da dolivate vodu tokom dana – objasnila je Šantel u svom videu, koji je pogledan gotovo 200 hiljada puta, prenosi Dejli Mejl.

Drugi korisnici TikToka bili su oduševljeni njenom idejom, a jedna žena ispitivala je mogu li se kasnije iskoristiti ostaci ovih proizvoda.

– Destilovana voda je sjajan sprej za sobu ili u kombinaciji s alkoholnim sirćetom, pa možete da napravite višenamensko sredstvo za čišćenje – rekla je Šantel i dodala da miris traje i do tri cela dana, dok će sprej trajati nekoliko meseci.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.