U trendu

Besprekorno čist nameštaj za male pare: Potreban vam je samo 1 sastojak iz kuhinje

Čišćenje nameštaja je verovatno jedan od zahtevnijih kućnih poslova.

Kao što ništa nije trajno, nije ni nameštaj, čiji se mebl vremenom uništava usled raznih okolnosti ili, očekivano, godine proizvodnje. Uvek možete potražiti pomoć profesionalaca u ovim slučajevima kako biste dobili novi izgled starog nameštaja, ali, ukoliko niste u mogućnosti ili nemate vremena za zvanje i dogovaranje, tu je super trik koji će vam pomoći da nameštaj ponovo zablista – i to gotovo besplatno.

O kakvom triku se radi otkrila je nedavno jedna mama troje dece, korisnica TikToka, koja je podelila s pratiocima originalni način za čišćenje nameštaja i poručila da je to njena mesečna rutina.

@home_motivationn

Svarer @dead_night_raven This way if you don’t have a carpet cleaner💫 #foryou #cleansofa #sofa #🌸🌸 #cleantok #satisfyingvideo #asmr #fyp #fypシ #cleantok #cleaningtiktok #fypシ゚viral

♬ Level Up – Ciara

U posudu u koju je stavila tabletu za mašinsko pranje sudova dodala je vrelu vodu, a potom u tu tečnost umače krpu kojom obmota poklopac šerpe. Držeći poklopac za uvijenu ručku prelazi preko mebla i zahvaljujući pari iz krpe mrlje budu uklonjene.

TikTok korisnici su oduševljeni ovim trikom i pišu da će definitivno pokušati da ga primene.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.