U trendu

Blistaće kao novo, ovo je pravi predmet za čišćenje kupatila bez muke (video)

Jedna  ljubiteljka čišćenja otkrila je ovaj jednostavan trik za čišćenje kupatila, koji uveliko olakšava problem s prljavštinom koja se tamo nakuplja.

Jamie Michelle je inače poznata po savetima i trikovima za uređenje doma koje deli sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Sada je odlučila da podeli i svoj omiljeni trik za čišćenje kupatila koji pojednostavljuje napor i smanjuje trud utrošen na postizanje blistavosti prostorije, a radi se o svima poznatom predmetu za čišćenje.

https://www.tiktok.com/@byjamiemichelle/video/7042821083300400430

– Očistite svoj WC četkom za prašinu pre nego što krenete s krpom i tečnim sredstvom za čišćenje – rekla je Michelle dok je četkom za prašinu prolazila po ivicama i pukotinama WC-a.

Iako je Jamie pre mrzila da čisti WC zbog prljavštine koja bi se pojavila na njenoj krpi, ovaj trik je to promenio. Čistač za prašinu možete koristiti i na drugim površinama u kupatilu – poput radne ploče ili umivaonika.

Ovako ćete ukloniti svu prašinu i prljavštinu sa svih površina pre nego što počnete da ih brišete mokrom krpom, piše The Sun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar