U trendu

Blistaće nedeljama: U ovaj trik za pranje prozora se kunu domaćice širom sveta (VIDEO)

Nakon kišnih i vetrovitih dana na našim prozorima nataložio se sloj mrlja koji deluje poput zavese. Čak i da je to jedva vidljivo domaćicama zadaju glavobolje prozori jer nikada nisu dovoljno čisti.

Uprkos tome što većina njih koristi regularna sredstva za čišćenje i brisanje, neke dame vole da eksperimentišu kako bi došle do što boljeg efekta. Neretko prozori naizgled deluju čisto, međutim, sa prvim sunčevim zracima na njima se vidi svaki trag brisanja.

Da biste izbegli ovakve situacije, te bili mirni neko vreme sa čistim prozorima, na koje vaš komšiluk gleda sa divljenjem koliko su čisti i sjajni, postoji rešenje. Za to vam ne treba više od pet minuta.

Potrebna vam je veća posuda sa vrućom vodom, čep sa omekšivačem za odeću i dve krpe: mokra i suva. Ovaj trik otkrila je  tiktokerka Matea Baturina  koja tvrdi da nema više problem sa zaostalim tragovima. Ovaj snimak je imao podeljene reakcije.

@mateabaturina

Ovo morate isprobati 😍 gotovo za čas 👌🏻 #fyp #tips #tricks #tipsandtricks #tiktok #balkantiktok #reels #mama #mum #window #prozori #ciscenje #clean #love #live #life #split #sun #sunce #foryoupage #foryou #balkan #njemacka #austria #svicarska #hrvatska

♬ original sound – Matea Baturina

-Ja sam prezadovoljna i već dve godine perem stakla sa omekšivačem.

– Ja sam probala sa sredstvom za podove. Isto radi kao za staklo. Baš čudno da omekšivač ne ostavlja tragove. Probaću ovaj trik.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.