U trendu

Bogatstvo i sreća zavise od ovog mesta: Dobro pazite šta držite tamo, jedna greška vam izbija novac iz džepa

Rešenje je jednostavno, ovo može svako, a zaista pomaže!

Feng šui je čuvena i drevna kineska filozofija uređenja prostora tako da se privuče dobra, a izbaci loša energija. U skladu sa tim, stručnjaci za feng šui otkrili su koje stvari privlače lošu sreću i energiju – a rešenje je lako!

Obuća, kaputi, jakne, torbe… To su stvari koje najčešće stoje blizu ulaznih vrata i kao po nekom pravilu, često su razbacane.

Stručnjak za feng šui Suzan Ču savetuje da što pre sredite taj nered i stvari složite tako da budu lepo organizovane jer nered blizu ulaznih vrata blokira ulazak pozitivne energije.

Naravno, nećete se rešiti tih stvari, već ćete naći rešenje. Police i ormari za predsoblje, kao i cipelarnici, mogu biti lep ukras vašeg predsoblja, a ujedno će rešiti problem protoka energije.

Klupe i stolice za predsoblje su takođe lepa i korisna rešenja, ali mnogi ih vremenom „pretvore“ u čiviluk. Nemojte na klupu ili stolicu bacati stvari, već nabavite dekorativne kutije koje mogu stajati ispod njih. U njima možete držati cipele i druge sitnice koje se često „vuku“ po predsoblju.

Stručnjak za feng šui Karen Rauh Karter ističe da su hodnici poput arterija doma, pa definitivno ne želite da budu začepljeni gomilom stvari.

Ormari, cipelarnici, komode i klupe za predsoblje ne moraju biti skupi već možete kupiti i polovne, a lepe i funkcionalne.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar