U trendu

Brašno vam se prosipa na sve strane dok mesite? Uz ovaj trik više neće! (VIDEO)

Ako volite da pečete kolače, verovatno nakon korišćenja brašna ostavite nered u kuhinji, a čišćenje može trajati večno. Bez obzira kako sipate brašno u posudu za miješanje – bilo da koristite kašiku, sipate ga iz vrećice ili ste isprobali neki drugi kuhinjski pribor, čini se nemogućim zadatkom ne prosuti ga posvuda. Ali, @thekitchn na TikToku je smislio savršeni trik uz koji više nećete prosipati svoj ključni sastojak, prenosi Mirror.

Na videu se vidi kako neko stavlja žicu za mućenje (da, s rupama!) u kesu s brašnom, a ona ga nekim čudom nabije dovoljno da se nigde ne prosipa. Kako bi dokazali koliko dobro trik funkcioniše, napravili su test i prikazali nekoga kako hoda kuhinjom s brašnom u žici za mućenje, a ono se nigde nije prosulo, u poređenju s katastrofom koja se dogodila kada su koristili kašiku na početku videa.

@thekitchn

Save this flour whisk tip and thank us later. 😊 #kitchenhacks #cookingtips #bakingtiktok #bakingtip #foodtiktok

♬ Snap (Remix) – Rivaldo Wohon

U komentarima su ljudi bili zadivljeni ovim trikom, a neki su rekli da je promenio njihov pogled na pečenje kolača. Jedan je napisao: „Nova mera otključana – jedna žica brašna!“, nakon čega je usledio emotikon srca i očiju. Drugi je rekao: „Ovo je stvarno uspelo!“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar