U trendu

Brzo i lako ćete ukloniti mirisa duvana iz kuće uz ove sastojke iz kuhinje

Ako u vašem domu  postoji bar jedan član porodice koji puši, tom ružnom navikom uništava samo svoje zdravlje već zagađuje i prostor neprijatnim duvanskim dimom.

Postoji nekoliko trikova kako možete da se oslobodite duhanskog dima brzo i lako.

Soda bikarbona

Stavite sodu u posudu, koju ćete zatim smestiti u prostor za pušenje. Takođe možete sodu poprskati na podu i ostaviti 24 sata, a zatim jednostavno usisati. Na ovaj način možete se osloboditi mirisa sa tepiha, garnitura i fotelja.

Vinsko sirće

Belo vinsko sirće definitivno je jedan od najboljih neutralizatora dima od cigareta. Pripremite mešavinu tople vode i sirćeta, a zatim krpom očistite sve površine.

Obrišite stolove, ormare, police i druge prostore za odlaganje. Takođe možete obrisati podove, prozore. Ako je miris duvana veoma intenzivan, možete sirće sipati u šolju koja je ostavljena preko noći u sobi.

Miris citrusa

Brzo, efikasno i prirodno mirisa duvana ćete se osloboditi i pomorandžama i limunom. Oljuštite ih, podelite na kriške, a zatim ih rasporedite na manje tanjire. Stavite ih po celom stanu i ostavite da se osuše. Prijatan miris uskoro će ispuniti prostoriju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar