U trendu

Brzo i lako se rešite neprijatnih mirisa iz toaleta: Samo ubacite ovo u WC šolju i gledajte magiju

Nećemo nikoga iznenaditi ako kažemo da je toalet jedno od najprljavijih mesta u domu.

To je stanište mnogih opasnih bakterija, virusa i gljivica, uključujući i veoma opasnu E. coli (poznatu i kao bakterija debelog creva), koja je deo bakterijske flore debelog creva. Međutim, kada napusti ljudsko telo, a zatim ponovo uđe u njega, može biti veoma ozbiljna pretnja po zdravlje, pa čak i život.

Zato je redovno i temeljno čišćenje i dezinfekcija toaleta toliko važno. I ne morate da koristite skupe hemijske proizvode. Postoje mnogo jednostavniji i jeftiniji načini da se to uradi. Na primer, beli luk će pomoći. Zahvaljujući sadržaju alicina, može se uspešno koristiti za dezinfekciju toaleta , dovoljan je samo jedan češanj!

Ova prirodna metoda štiti od razvoja bakterija i gljivica.

Tradicionalni vodonik peroksid će takođe biti savršen za dezinfekciju toaleta . Kako da dezinfikujem toalet sa njim? Ništa lakše. Dovoljno je sipati vodonik-peroksid u raspršivač i temeljno poprskati toalet iznutra i spolja. Posle oko 20 minuta, isperite vodom i obrišite dasku suvom krpom.

Umesto da kupujete skupe i hemijske osveživače za toalet, ovde možete koristiti i mnogo jeftiniju i manje invazivnu metodu.

Dovoljna je šibica!

Zapalite, pa… bacite u WC šolju i spustite dasku.

Sumpor sadržan u njemu, koji će se širiti po toaletu, brzo će ubiti bakterije odgovorne za mirise. Ovaj trik je dovoljan da se primeni s vremena na vreme (po mogućnosti jednom nedeljno). Zahvaljujući tome, lako se možete osloboditi neprijatnih mirisa iz toaleta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar