U trendu

Buđ se više neće pojavljivati u vašem domu, samo poprskajte problematična mesta sa 2-3 kapi ovog ulja

Plesan možete ukloniti i bez hemikalija, na potpuno prirodan način

Vlaga u vazduhu ne predstavlja naročit problem, ali problem vlage u životnom prostoru potrebno je što pre rešiti. Pre svega, vlaga za sobom povlači problem gljivica i plesni, što nikako nije dobro za zdravlje. Konstantno udisanje vlage takođe može uzrokovati ozbiljne respiratorne probleme.

Protiv vlage najbolje je boriti se isušivanjem prostora, odnosno dehidratorima i prozračivanjem kada je procenat vlage u vazduhu mali, a temperatura viša. U prostorijama u kojima osećate bol u plućima pri udisanju potrebno je dobro izvući vlagu pre trajnog boravka i obezbediti dobru izolaciju.

Plesan na zidovima ili podovima je potrebno odmah ukloniti, kako biste izbegli širenje toksičnih spora štetnih po naše zdravlje. To možete uraditi i bez hemikalija, na potpuno prirodan način.

Ovde vam nudimo veoma dobro rešenje za uklanjanje buđi i uopšte za čišćenje. Sastojak je ulje čajevca koje nosi mnoga lekovita svojstva.

Ulje čajevca ima snažna antiseptička svojstva, dobro je za tretiranje upala, a i za disajne puteve i probleme kao što su bronhitis, tuberkuloza, astma… Dobro je i za kožu, te tretiranje osipa i opekotina.

Ovde ćemo vam pokazati kako da napravite super sprej za uništavanje bakterija i buđi u vašem domu. Bolje je da koristite ovo prirodno rešenje, nego da se trujete hemikalijama.

Potrebni sastojci:

  • 2 šolje vode
  • 2 male kašike ulja čajevca

Priprema:

Pomešajte ove sastojke i stavite u sprej bocu. Samo poprskajte po prljavim mestima, ostavite malo da se osuši, a zatim uklonite krpom.

Bićete oduševljeni rezultatima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar