U trendu

Buđav hleb rešava veliki problem u kuhinji: Preko noći uništava neprijatan miris

Održavanje kuhinje često zna da bude naporno i da zadaje užasne glavobolje. Trošimo mnogo novca na skupe deterdžente kako bi se rešili masnoće  i ne prijatnih mirisa, a ne znamo da  kuhinja ima svoje male tajne.

Zamislite ovu situaciju: završili ste sa velikim čišćenjem rerne, ali još uvek miriše na kulinarske avanture koje ste praktikovali tokom praznika. Nema potrebe za brigom, jer tu stari hleb stupa na snagu!

Da, dobro ste pročitali. Taj agent iz senke, koji je do juče bio deo vašeg doručka, sada je glavni junak u misiji osvežavanja vaše rerne.

Jednostavan postupak

Sve što treba da uradite jeste da komad starog hleba potopite belo vinsko, alkoholno ili jabukovo sirće koji su jednako efikasni u ovakvoj situaciji.

Nakon što je hleb natopljen, stavite ga u činiju i stavite u rernu koju ste zagrejali na 200 stepeni. Poput prikrivenog špijuna, hleb će raditi nečujno, preko noći, upijajući sve te neprijatne mirise. Ovaj metod je kao tihi borac protiv zločina koji izazivaju mirisi – efikasan, jednostavan i gotovo mističan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.