U trendu

Bukvalno za 5 minuta: TikTokerka otkrila kako u rekordnom roku očisti bilo koju prostoriju (VIDEO)

Korisnica TikToka koja se krije iza nadimka “Neat Caroline” u kratkom videu objavljenom na ovoj društvenoj mreži pokazala je kako pospremiti bilo koju prostoriju u samo pet minuta praćenjem nekoliko osnovnih koraka.

Čišćenje vašeg doma često može izgledati kao dug i naporan zadatak, međutim, tiktokerica koja na svom profilu deli savete za pospremanje doma pokazala je da to ne mora biti tako zahtevno.

Korisnica ove društvene mreže podelila je svoju jednostavnu metodu za pospremanje cele sobe za samo pet minuta, prenosi dnevno.rs.

Profesionalna organizatorica, koja se na TikToku zove Neat Caroline, objavila je kratki video u kojem pokazuje kako brzo čisti svoju dnevnu sobu i bez ikakvog napora.

Na snimku, Caroline prolazi kroz tačno određene korake kako bi bila sigurna da će posao obaviti za manje od pet minuta – što počinje postavljanjem tajmera kako bi bila sigurna da neće preterati.

Prvi korak podrazumieva uklanjanje svih stvari koje “ne pripadaju” sobi koju čistite.

“To su hrana, džemperi, knjige, punjači od prethodne noći”, objasnila je.

Zatim, Caroline namešta jastuke na kauču i slaže ćebe, kako bi soba izgledala urednije i čištije.

Potom briše sve “upadljive i očigledne” mrlje s površina nameštaja i ogledala koristeći domaći višenamjenski sprej napravljen od sirćeta i vode pomiješanih u omeru 1 prema 1.

@neat.caroline

Here’s how to speed clean a room in 5 minutes! #cleantok #cleaningtiktok #cleaningmotivation #cleanwithme #cleaningtips #cleaninghacks #lifehacks #fyp #cleaninghack #howtoclean #learnontiktok #cleaningvideo #tidy #tidytok

♬ original sound – Neat Caroline

– Ništa ne čistim temeljno jer je to samo pet minuta – tako da sve što se ističe očistite- kazala je.

Zatim je pokazala kako brzo briše prašinu s televizora krpom od mikrovlakana i kupi igračke svoje mačke u korpu te brzo usisava samo centralni deo poda. Istakla je da usisava samo otvorene površine te da preskače ćoškove i nepristupačne delove.

– Ako nemate vremena ili energije, ovo je sasvim dovoljno- dodala je.

Na kraju snimka, Caroline pokazuje da ima dve sekunde preostale na tajmeru – što znači da je trebalo manje od pet minuta da očisti sobu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar