U trendu

Čarobni cvet za bogatstvo: Ako želite da privučete novac, ovo je najbolja prolećna biljka za to

Izbacivanje nepotrebnih stvari iz kuće je i koristan i „čaroban“ ritual, jer tako oslobađamo preko potreban prostor, a feng šui majstori tvrde da odlazi i negativna energija. Za jačanje pozitivne energije, savetuje se oblačenje u svetlije boje, a ako želite da se oslobodite nekih teških sećanja, zapišite ih na papir a zatim ga spalite.

Napišite onda novi spisak – želja koje hoćete da ostvarite i motive koji vas ka njima vode. Ukoliko volite cveće, unesite u svoj dom nove biljke. Mirišljavi cvetovi pomažu da se obnovi dobra energija i prijaju tokom vizualizacije ciljeva.

Ako želite da privučete novac, verbena je najpovoljnija prolećna biljka za to. Verbenu su i stari narodi smatrali svetom biljkom i čak pripremali čajeve od nje. Ona je jednogodišnja biljka, a dobro uspeva i u žardinjerama na terasi i u baštama. Raste do visine od oko 20 cm, a ima je u crvenoj, roze, plavoj, ljubičastoj i beloj boji. Lako se gaji, samo je treba umereno zalivati – oko dva puta nedeljno i orezivati da bujnije cveta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.