U trendu

Čaše sijaće kao dijamant: Više nećete videti kamenac i musave mrlje, samo ubacite ovo u sudomašinu

Iako su mašine za pranje sudova fantastična stvar jer štede vaše vreme i energiju, one ipak imaju jednu manu. Često se dešava da kada perete čaše u mašini, a posebno one vinske, ostanu musave mrlje i tragovi kamenca.

Međutim, ekspertkinja za čišćenje Medi Kejt prikupila je neverovatnih 2,9 miliona pregleda na TikToku svojim jednostavnim trikom kako da neverovatno lako izbegnete ovaj problem.

„Bila sam tako skeptična“, napisala je Medi u objavi, priznajući da nije puno očekivala od trika i da je bila šokirana kada je kuhinjsko posuđe koje je izvadila izgledalo sjajno i čisto.

@maddykate01

I was so sceptical 👀🍴 #homehacks #cleaninghacks #dishwasherhacks #learnontiktok #cleantok #howtoclean #cleaningtips #washinguphack

♬ TOXIC X DO I WANNA KNOW – ALTÉGO

Jednostavan trik zahteva jednu kuglicu aluminijumske folije koju je potrebno dobro zgnječiti i zatim staviti u mašinu za sudove pre nego što je uključite na uobičajeni način. Iako se folija može postaviti bilo gde, Medi je stavila pored svog staklenog posuđa za optimalne rezultate. Nakon što je mašina posuđa završila svoj ciklus, impresivni rezultati pokazali su blistavo čiste  čaše i srebrni pribor.

Oduševljeni rezultatima, mnogi korisnici u komentarima su pohvalili trik koji će poboljšati njihova buduća pranja.

„Ovo je sjajno! Moram da isprobam kod idućeg pranja!“, napisala joj je jedna obožavateljka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)