U trendu

Celo kupatilo će zasijati kao novo: Očistite WC šolju uz jedan jeftin proizvod koji svi imate kod kuće

Za efikasno čišćenje WC šolje postoji vrlo jednostavno rešenje.

Naime, jedna mama iz Australije podelila je kako je uz jednostavan trik očistila WC šolju od tvrdokornih mrlja pomoću samo jednog proizvoda koji svi imaju u kući.

U grupi na Fejsbuku, Lauren je otkrila da je za čišćenje koristila samo jedan jeftin proizvod – limunsku kiselinu, odnosno limuntus.

– Mrzim da čistim wc šolju. Međutim, našla sam jednostavam način – 25 grama limunske kiseline ostavljene u njoj devet sati rešava i najtvrdokornije mrlje.

Najteži deo procesa je da pazite da niko ne koristi šolju tih devet sati. Imala sam nameru da koristim sredstvo za čišćenje, ali ovo je jeftinije – napisala je Lauren.

Drugi roditelji u grupi bili su oduševljeni ovom idejom, a neki su podelili načine na koje i sami koriste limunsku kiselinu.

– Koristim limuntus na dnevnoj bazi za čišćenje wc šolje i odličan je, jer nema hemikalija, pa i deca mogu da čiste pomoću ovog proizvoda – komentisala je jedna majka.

– Limunska kiselina je najbolja! Odlična je za čišćenje kupatila, a posebno WC šolje – složila se druga članica Facebook grupe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar