U trendu

Četiri stvari koje obavezno treba da uradite u kući pre dočeka Nove godine

Od računa, do čišćenja i porodičnih aktivnosti, mali je spisak stvari koje morate da uradite pre nego što uđete u Novu godinu.

Platite račune

Neplaćeni računi koji se prenose u Novu godinu je razlog za katastrofu. Ima malo simbolike u tome da svi računi budu plaćeni pre nego što dođe Nova godina. Ali, u svemu tome ima i malo odgovornosti. Pazite da decembar bude potpuno isključen iz vaših novčanih obaveza.

Očistite kuću

Ovo je nešto za šta se veruje da je potrebno napraviti pre početka Nove godine kako bi u godinu ušli čisti i bez nereda. Osim što je čistoća prostora u kom živimo simbolika za „čistoću“ godine, olakšava vam posao ako imate kućnu žurku za koju treba da se pripremite.

Iznesite smeće

Da li vam ovo zvuči čudno? Ovo je još jedna stvar za koju treba da se pobrinete da bude napravljena pre nego što nastupi Nova godina. Naime, verovanje je da je „loša sreća“ ako imate prljave stvari u svom domu pre početka Nove godine, piše Večernji list.

Operite odeću

Pre nego što proslavite Novu godinu, prođite kroz svoju odeću i operite sve što je prljavo. Takođe se rešite odeće sa rupama, odeće koja vam ne odgovara ili odeće koju niko nije nosio. Opet, ulazak u godinu treba da bude čist i bez nepotrebnog smeća.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar