U trendu

Čisti sve od poda do plafona: Ovaj sastojak pravi je spas u domaćinstvu, a nije ni soda ni sirće

Korisnica TikToka čije video snimke sa savetima obožavaju milioni, Mama Mila, otkrila je kako da uvek imate ispeglanu odeću, čiste cipele i kako da uklonite mrlje od pudera bez da potrošite mnogo vremena i para.

Kožne cipele biće kao nove ako ih, naime, premažete kokosovim uljem. Dodate li kockice leda u mašinu za sušenje, odeća vam se neće izgužvati. Za one omražene mrlje od pudera utrljajte malo pene za brijanje na okovratnik omiljene bele majice i nestaće.

Još nekoliko trikova za koje ćete zažaliti što ih pre niste znali, kako kaže Mila, spas su u čišćenju domaćinstva. Opet pena za brijanje, ovaj put za premazivanje ogledala u kupatilu kako se ne bi zamaglila, zatim tablete za proteze za izbeljivanje rublja, jedna tableta za pranje posuđa na sunđeru za uklanjanje svih prljavština iz rerne kao i soda bikarbona i limun za uklanjanje tragova rđe s veša i kuhinjskih noževa.

Pogledajte video i uverite se samo kako čišćenje ne mora da bude naporno i skupo.

@mama_mila_

Oil stains disappear like magic 🪄 this method is my go-to for removing both old and fresh oil stains on your favourite clothing! This week my daughter put her lipbalm through the dryer and it left oil marks on all our clothes 🙃 so this method has been our saviour this week! #oilstains #stainremoval #stainremover #cleaninghacks

♬ Originalton – speed up songs

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar