U trendu

Čudesno čišćenje rerne sastojkom od samo 30 dinara: Trik koji znaju samo najbolje domaćice

Da li ste ikada odustali od čišćenja rerne jer osećate da vam je potreban čarobni štapić za uklanjanje tvrdokorne prljavštine? Ne brinite, ne morate da budete čarobnjak da bi vaša rerna ponovo zasijala jer se rešenje krije u kuhinjskoj fioci. Tableta za mašinsko pranje sudova je pravi mali saveznik za čišćenje koji može učiniti čuda čak i van mašine za pranje sudova, a najbolje od svega je što čak iako nemate mašinu za pranje sudova i tablete vam nisu pri ruci, možete ih kupiti, a cena im je oko 30-ak dinara.

U nastavku ćemo vam pokazati kako svoju rernu možete pretvoriti u čudo čistoće uz pomoć tableta za mašinsko pranje sudova bez nepotrebnog ribanja i gubljenja živaca.

@momamjm

#clean #oven #hack #foryoupage #fyp #foryou #viralvideo #fyi

♬ original sound – Unbridled✝️Media(Mama M)

Magični proces čišćenja tabletom za mašinsko pranje sudova:

Magija počinje sa vodom: prvo prokuvajte vodu jer mora da bude dovoljno topla da potpuno rastvori tabletu bez rizika od opekotina.

Zaštita je ključna: Ne zaboravite rukavice za čišćenje pre nego što započnete svoju čaroliju. Tablete za mašinsko pranje sudova su zapravo jače nego što izgledaju na prvi pogled.

Police i unutrašnjost rerne: Potopite rešetke u rastvor vruće vode, a zatim tretirajte unutrašnjost rerne rastvorom.

Staklena vrata: Ne zaboravite na staklena vrata rerne, gde možete koristiti isti metodički trik za uklanjanje tvrdokornih mrlja.

Tablete za mašinu za pranje sudova ne samo da su odlične u borbi protiv masnoće u rerni, već ih možete koristiti i za postizanje sjaja u drugim delovima vašeg doma. Od lavaboa, kade, pa sve do PVC baštenske garniture. Naravno, ovaj trik možete isprobati i na baštenskom roštilju!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar