Da biste privukli sreću i novac, dnevna soba mora da ima ove 4 stvari!

Prema feng šui učenju, dnevna soba je najvažnija prostorija u domu jer tu provodite najviše vremena. Takođe, da biste privukli blagostanje, sreću i novac, potrebno je da je uredite prema tačno određenim feng šui pravilima.

Na prvom mestu, dnevna soba bi trebalo da bude dobro osvetljena, da deluje udobno i da ostavlja utisak topline i dobrodošlice. Što se tiče sedenja, bez obzira na to koji tip kreveta imate, najvažnije je da svi koji sede budu postavljeni udobno, tako da mogu da vide ko ulazi u sobu.

Bilo bi dobro da od samog ulaza pa do centra sobe nema nikakvih prepreka, jer kao što bi gost prošetao od vrata do mesta za sedenje, tako će i energija blagostanja moći lako da kruži ovom važnom prostorijom. Zato je idealno da smestite garniture i fotelje naslonima uz sam zid, a da centar ostane prazan.

Svi vole da u dnevnoj sobi drže lake police, ali ako želite da tu smestite i knjige, najbolje je da odaberete ormariće sa staklenim vratima. Sve što deluje neuredno, loše će delovati i na energetske tokove, a baš tako mogu da izgledaju police prenatrpane knjigama. Zato na otvorene police stavite zelene sobne biljke.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.