U trendu

Domaćica otkrila tajni deo frižidera iz kojeg se širio nesnosan smrad (VIDEO)

Održavanje kućnih aparata je noćna mora svake domaćice. Ipak, kada se počne širiti nesnosan smrad, shvatite da se nešto mora preduzeti.

Jeste li se ikada susreli s neprijatnim mirisom koji dolazi iz vašeg frižidera, a nikako ne možete da mu pronađete uzrok? Jedna žena susrela se s istim problemom, a onda je otkrila skriveni odeljak u svom frižideru koji je stvarao problem.

Video je podelila na Tik Toku, a priznala je da je izvor ‘odvratnog smrada’ otkrila tek kada je pogledala iza frižidera i pronašla skriveni deo nalik na posudu, piše Mirror, a prenosi najzena.rs

U naslovu svog viralnog videa napisala je: „Jeste li znali da postoji ova posuda u frižideru? Ako je odgovor da, kada ste je zadnji put očistili? Ova posuda se nalazi na zadnjoj strani vašeg frižidera, i vrlo verovatno je uzrok neprijatnog mirisa.“

Na snimku je prikazano kako žena izvlači tu posudu sa zadnje strane frižidera, a nakon potrage, otkrila je i crevo koje je teklo niz zadnji deo, što je uzrokovalo neprijatan miris. Objasnila je i da bi trebalo da izvučete svoj frižider malo prema napred, ići do dna, i tu bi trebalo da pronađete cev koja teče prema dole, a sve što curi u vašem frižideru  trebalo bi da isteče u posudu.

@cleaningmummy

did you know there was a fridge tray ? how did you find out ? when did you last clean it ? #fridgesmell #fridgeclean #smel #fyp #cleantok #fridgecleaning #smellyfridge #viral #cleaninghack #cleaninghacks #cleaningmummy

♬ original sound – Cleaning Mummy

– Moj i nije bio tako loš jer je novi frižider, pa sam uspela da ubacim krpu unutra i dobro ga obrišem. Ako bilo šta dospe dole, smrdeće odvratno, pa je zato stvarno važno da to čistite – rekla je, a prenosi Večernji.

Korisnici Tik Toka iznenadili su se ovim saznanjem, i priznali da nisu imali pojma za tu skrivenu pregradu. „Ne mogu da verujem da tek sada saznajem za ovo!“; napisala je jedna korisnica. „Odmah sam otišla do kuhinje da proverim ovo i stvarno je tako. Grozno je smrdelo“, dodala je druga.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.