U trendu

Domaćice širom sveta se kunu u ovaj način pranja prozora, ne ostavlja nikakve tragove!

Nakon kišnih i vetrovitih dana na našim prozorima se obično nataloži sloj mrlja koji deluje poput zavese. Čak i da je to jedva vidljivo domaćicama zadaju glavobolje prozori jer nikada nisu dovoljno čisti.

Uprkos tome što većina njih koristi regularna sredstva za čišćenje i brisanje, neke dame vole da eksperimentišu kako bi došle do što boljeg efekta. Neretko prozori naizgled deluju čisto, međutim, sa prvim sunčevim zracima na njima se vidi svaki trag brisanja.

Da biste izbegli ovakve situacije, te bili mirni neko vreme sa čistim prozorima, na koje vaš komšiluk gleda sa divljenjem koliko su čisti i sjajni, postoji rešenje. Za to vam ne treba više od pet minuta. Potrebna vam je veća posuda sa vrućom vodom, čep sa omekšivačem za odeću i dve krpe: mokra i suva. Ovaj trik otkrila je tiktokerka Matea Baturina  koja tvrdi da nema više problem sa zaostalim tragovima. Ovaj snimak je imao podeljene reakcije.

@mateabaturina

Ovo morate isprobati 😍 gotovo za čas 👌🏻 #fyp #tips #tricks #tipsandtricks #tiktok #balkantiktok #reels #mama #mum #window #prozori #ciscenje #clean #love #live #life #split #sun #sunce #foryoupage #foryou #balkan #njemacka #austria #svicarska #hrvatska

♬ original sound – Matea Baturina

“Ja sam prezadovoljna i već dve godine perem stakla sa omekšivačem”, napisala je ona, dok su ostale žene komentarisale da su probale raznim sredstvima:

“Ja sam probala sa sredstvom za podove. Isto radi kao za staklo. Baš čudno da omekšivač ne ostavlja tragove. Probaću ovaj trik“, napisala je jedna.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar