U trendu

Doneće vam MIR: Izbacite ove 3 stvari iz spavaće sobe

Spavaća soba je mesto iz kojeg započinjemo svaki dan, pa je prema feng šuiju veoma važno da energija teče kroz nju teče neometano

Ravnoteža i harmonija su glavna načela feng šuija, posebno kada je enterijer doma u pitanju. Ono kako se osećate može biti posledica pojedinih delova u kući, na kojima se nalaze stvari kojima tu nije mesto.

Takav je slučaj i sa spavaćom sobom, posebno ako se budite nervozni, ili iscrpljeni, pa se savetuje da se primene ova tri jedostavna pravila feng šuija.

Izbacite posao iz sobe
Spavaća soba je mesto za odmor, a sve što vas podseća na posao može poremetiti ravnotežu. Stoga se preporučuje da kompjuter, papire, i sve ostalo što ima veze sa poslom prebacite u neku drugu prostoriju.

Ipak, ako nemate prostoriju u kojoj biste preselili kancelariju, onda taj deo sobe odvojte vizuelno – zavesom ili policom koja će vam sprečiti poglede ka radnom delu sobe.

Očistite prostor ispod kreveta
Ukoliko gomilate nepotrebne stvari ispod kreveta, prema feng šui načelima to je blokiranje energije, koje može izazvati probleme sa spavanjem.

Jedino što možete odlagati ispod kreveta jesu stvari vezane za spavanje, poput posteljine, jorgana, ili pidžame.

Čist zid
Zid koji prvo ugledate kada se probudite treba da bude čist, jer je to simbol energije s kojom počinjete dan. Pored toga, nije preporučljivo ni držanje ogledala na zidu ispred kreveta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar