Donose bolest, psihičke i finansijske probleme: Ovih 5 stvari držite podalje od kreveta u kom spavate

Mnogo puta do sada pisali smo o tome kako treba organizovati svoj dom da bi u njemu energija neometano tekla i samim tim dobro uticala na naše zdravlje i psihu.

I dok se nekad samo premoreni uvučete u krevet i bukvalno onesvestite, verovatno i ne razmišljate šta se sve nalazi u vašoj neposrednoj blizini dok spavate i kako to može da utiče na vas.

A prema stručnjacima za protok energije i feng šui, možemo sprečiti finansijske i mentalne probleme tako što ćemo obezbediti da nemamo ove stvari oko ili blizu našeg kreveta dok spavamo.

Poenta je da ih držite podalje od svoje aure ili tela dok spavate, ali možete ih držati na udaljenosti u spavaćoj sobi, piše 24sedam.

Voda

Utiče na Mesec u vašoj natalnoj karti i može izazvati promene raspoloženja, hormonalne probleme i probleme sa spavanjem. Izbegavajte da je držite blizu glave, ali možete je držati u spavaćoj sobi malo dalje od kreveta.

Lekovi

Nikada ne držite lekove na stočiću u spavaćoj sobi jer to privlači bolest i to da uvek budete zavisni od lekova. Držite lekove u zatvorenoj kutiji ili fioci na severu i severoistoku radi brzog oporavka.

Obuća

Privlači negativnost i utiče na zdravlje. Ne misli se na papuče za spavaću sobu koje bi idealno trebalo da budu uvek čiste.

Neoprana odeća

Ostavljanje oko kreveta može dovesti do loših snova i negativnosti.

Električni aparati

Naravno, tu spada i vaš mobilni telefon koji mnogi ljudi u poslednje vreme drže maltene pored glave. Utiču na san i velike su šanse da se ne probudite sveži već iscrpljeni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.