Dosta vam je peglanja? Ovaj trik mogao bi da vam promeni život (video)

Jedan od najomraženijih poslova mnogima je peglanje. Naročito ne želite da palite peglu i topite se na vreloj pari tokom leta. Srećom, postoji jedan trik koji će vam pomoći da odeća bude bez nabora, a ne može biti lakši.

Izvršni direktor robne marke Laundry heap Dejan Dimitrov kaže kako većina odeće iz sušilice može izaći ‘kao ispeglana’, ako u nju ubacite dve, tri kockice leda.

“Toplota mašine za sušenje otopiće led i stvoriti paru koja će izravnati većinu nabora na odeći”, kaže Dimitrov, a ako se pitate da li led u sušilici stvarno tako deluje, voditelji popularne američke dnevne emisije ‘Good Morning America’ na YouTube su postavili i video s naslovom: ‘Roditelji, nemojte više peglati: Ovaj trik bi mogao da vam promeni život!’

Ako planirate da sami proverite kakva će vam odeća biti nakon sušenja s ledom, korisnici roditeljskog portala Moms savetuju još da sušilicu nikako ne prepunite jer će para najbolje delovati na manjoj količini odeće.

Isto tako, prenosi Večernji list, odeću bi nakon sušenja i pre odlaganja trebalo da neko vreme ostavite na vešalici, a trik je, kažu, idealan za sve one koji su uvek u žurbi. Pa kad se drugi put pola sata pred izlazak setite da baš želite da nosite košulju koja je još vlažna, isprobajte!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.