U trendu

Evo kako da ofingerom dođete do teško dostupnih mesta dok čistite, trik o kojem pričaju sve domaćice (video)

Ne vole svi da čiste. Neki ljudi to zovu Sizifov rad, jer pre ili kasnije moraju da počnu ceo proces iznova. Međutim, možete sebi olakšati.

Mnogo je lakše da se rešite dvodnevnog nereda nego da počistite ono što se nakupilo za nedelju dana. Zbog toga je vredno kreirati raspored čišćenja kuće koji će vam omogućiti da sve držite pod kontrolom.

Kada saznate o kojim poslovima ćete se prvo pobrinuti, dobra je ideja da pravilno organizujete svoj posao. Uverite se da su vam zalihe za čišćenje u domaćinstvu napunjene i da nećete morati da prekidate čišćenje odlaskom u prodavnicu. Kada je sve spremno, razmislite kako da poboljšate rad. Koristite neprocenjive trikove koji će vam uštedeti vreme.

Otkrivamo vam genijalan trik koji će vam pomoći da se nosite sa prašinom na teško dostupnim mestima.

Uklanjanje prašine sa teško dostupnih mesta je dosadan posao. Ako ne želite da gurate ruke u uske pukotine iza nameštaja i radijatora, posegnite za ofingerom.

Tanak plastični ili metalni ofinger je najbolje rešenje. Umotajte ga u krpu i pričvrstite lepljivom trakom. Ovako pripremljena struktura može se dodatno navlažiti npr. sredstvom za čišćenje stakla. Zatim lagano čistite teško dostupna mesta.

Podelite ovo sa svojim prijateljima, a ostale genijalne trikove pogledajte na snimku ispod.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.