U trendu

Feng šui kristali donose mir i blagostanje u vaš dom!

Kristali su se oduvek koristili u Feng Šuiju za prizivanje pozitivne energije.

Međutim poput svih drugih lekova i oni imaju svoje razlike. Ako se pitate koje kristale treba da unesete u svoj dom ili kancelariju kako bi vam privukli sreću, zdravlje, obilje i produktivnost, ostanite sa nama u redovima koji slede.

Predstavljamo vam danas listu najuticajnijih Feng Šui kristala. Svaki od njih ponaosob doneće ne samo lep prizor već i specifičnu pozitivnu energiju vama odabranom prostoru.

Prozirni kvarc

Prozirni kvarc je aspolutno zadvoljstvo za gledanje. Dolazi u mnogo različitih oblika, od vrlo malih do grandioznih primeraka. Možete pronaći mnogo rezbarija od prozirnog kvarca kao i nakita koji je vrlo privlačan.

Ružin kvarc

Ako ste u potrazi za najučestalije primenjivanim kristalom onda je to definitivno ružin kvarc. On je najpopulariji lek u Feng Šuiju naročito kada je u pitanju slomljeno srce ili razočaranje. Sve vrste Feng Šui ukrasa izrađuju se od ružinog kvarca.

Ametist

Kristal ametista je jedinstven među kristalima po svojoj boji, privlačnosti i pristupačnosti. Majka priroda je bila velikodušna kada je ametist u pitanju i učinila ga je prihvatljivim za postavku u savremenom domu, kancelariju pa čak i bašti i automobilu.

Žad 

Žad je najpopularniji izbor kada je izrada nakita u pitanju. Od njega se prave perlice za nakit u vidu narukvica i ogrlica a sastavni je deo i prstenja i minđuša. Takođe i veliki broj rezbarija pravi se od žada. On u sebi nosi laganu hranljivu energiju koju je lako osetiti.

Citrin

Citrin u sebi sadrži solarni kvalitet energije, zbog čega se smatra dobrim i lekovitim kristalom za treću čakru – solarni pleksus. Može pomoći pri jačanju samopouzdanja, kao i pri povratku živahne energije nečijem biću. Smatra se korisnim i za poboljšanje varenja i jačanje fizičke izdržljivosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar