U trendu

Frustriraju vas ogrebotine na ekranu mobilnog telefona? Uklonite ih očas posla

Ogrebotine na ekranu pametnog telefona mogu da budu frustrirajuće. Srećom, postoji nekoliko kućnih sredstava koja mogu pomoći u rešavanju ovog problema. Pogledajte kako da eliminišete ogrebotine sa ekrana vašeg telefona koristeći stvari koje često možete pronaći negde po kući.

Evo nekoliko predloga:

Pasta za zube

Možda zvuči neverovatno, ali pasta za zube može biti efikasna u uklanjanju ogrebotina sa ekrana vašeg telefona. Nežno nanesite malu količinu paste na meku krpu, zatim je utrljajte na deo ekrana sa ogrebotinama. Važno je da izbegavate otvore na telefonu kako ne biste prouzrokovali oštećenje.

Soda bikarbona

Soda bikarbona je još jedno efikasno sredstvo koje možete koristiti. Napravite pastu od jednake količine sode bikarbone i vode, zatim je nanesite na ogrebotinu i nežno trljajte.

Dečji puder

Slično kao sa sodom bikarbonom, pomešajte dečji puder sa vodom kako biste napravili pastu. Ova pasta se potom nanosi na ogrebotinu i nežno trlja.

Biljno ulje

Mala kap biljnog ulja može da privremeno maskira vrlo sitne ogrebotine. Međutim, ovo nije dugotrajno rešenje i trebalo bi ga koristiti samo za manje površinske ogrebotine.

Kreme za uklanjanje ogrebotina sa automobila

Ove kreme su namenjene za uklanjanje ogrebotina sa glatkih površina, uključujući ekrane telefona. Pažljivo pratite uputstva proizvođača kada koristite ove proizvode kako biste postigli najbolje rezultate.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar