U trendu

Genijalan način za rešavanje začepljenih odvoda, a koštaće vas samo 200 dinara

Na tržištu postoje stotine proizvoda za koje se tvrdi da vam pomažu da čišćenja začepljenog odvoda za nekoliko minuta, možda niste ni pomislili da probate sa proizvodima sa kojima ljudi imaju najviše uspeha.

Jedna žena u problemu obratila se grupi za čišćenje na Fejsbuku da zatraži savet, nakon što je bezuspešno isprobala čitav niz drugih proizvoda na svom blokiranom odvodu.

„Moja cev za kupanje ima ozbiljnu blokadu u vidu kose“, napisala je ona. „Probala sam tečnost i prah za deblokadu odvoda, ali jednostavno nisam imala sreće. Da li postoje neki proizvodi za domaćinstvo koje mogu da koristim?“

Drugi ljubitelji čišćenja brzo su se obratili u odeljku za komentare kako bi procenili najbolje načine za čišćenje začepljene cevi ili odvoda.

A najpopularniji predlog je bio da se koristi krema za uklanjanje dlaka – pomešana sa toplom vodom i izlivena u odvod.

„Stavite gomilu kreme za uklanjanje dlaka u kanalizaciju, ona će rastvoriti sve tragove dlačica“, napisala je jedna osoba.

Dok je drugi dodao: „Da, krema za uklanjanje dlaka zaista radi, apsolutno neverovatno.“

„Koristite kremu za uklanjanje dlaka i ostavite je što je duže moguće“, napisao je neko drugi.

Kremu za uklanjanje dlaka možete kupiti u većini supermarketa ili apoteka. Cene krema se kreću od oko 150 dinara (najjeftinija varijanta koja je pogodna za odvode) do 600 dinara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar