U trendu

Imate li negativne energije u domu? Proverite uz pomoć čaše vode

Različite energije posebno se susreću u našim domovima, jer u njima boravimo, ali u njemu borave naši članovi porodice, ili gosti.

Neko unese pozitivnu, a neko negativnu energiju. Negativna, naravno, nije dobra i čest je uzrok stresa, loših osećanja, ali može da prouzrokuje i zdravstvene i finansijske probleme.

Pored raznih tehnika, ona za koju vam je potrebna čaša vode, jedna je od najjednostavnijih za utvrđivanje prisustva negativne energije u domu.

Uzmite prozirnu čašu i nju stavite morsku so u količini koja će zauzeti trećinu čaše. Nakon soli, naspite jednu trećinu hladne vode, a zatim i trećinu alkoholnog sirćeta. Zatim čašu stavite u sobu u kojoj mislite da postoji mogućnost da se sakupila negativna energija.

Nakon što čašu budete postavili neka je niko ne dira naredna 24 sata. Ukoliko je, nakon isteka ovog vremenskog perioda, tečnost u čaši u istom stanju u kakvom ste je i ostavili, nemate razlog za brigu, jer u toj sobi negativna energija nije prisutna.

Sa druge strane, ukoliko u čaši primetite mehuriće ili ukoliko tečnost postane neprozirna, jasno je da problem postoji. Tu tečnost, koja je upila negativnu energiju, odmah bacite u WC šolju i pustite vodu. Ovaj postupak ponavljajte svakodnevno, sve dok tečnost u čaši ne ostane providna.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar