U trendu

Imate ogledalo u spavaćoj sobi? Evo zašto to nije najbolja ideja

Zvuči sasvim normalno da je ogledalo u spavaćoj sobi jer vam treba dok se oblačite. Većina ljudi na ugradne ormare ili obične ormare stavlja velika ogledala kako bi im služila. Ali prema drevnoj kineskoj veštini feng shui, to nikako nije dobro, naročito ako je ogledalo okrenuto prema krevetu. Nije dobro ni ako stoji iznad kreveta i odražava refleksiju postelje.

Tako postavljeno ogledalo može biti krivac za loš san, ali i probleme u braku, tvrde feng shui stručnjaci. Stvar je u tome što takva pozicija ogledala podstiče stvaranje aktivnosti, a u spavaćoj sobi je potrebno upravo suprotna energija – mir i tišina. Prema feng shuiju, ogledalo okrenuto prema krevetu poziva treću stranu u vaš odnos i podstiče prevaru, piše portal Feng Shui Love To Know.

Idealno bi bilo ako vam je ogledalo s unutrašnje strane vrata ormara tako da vam može služiti, ali neće odražavati krevet. Može stajati i negde drugde u sobi, ako je dovoljno velika tako da ne gleda prema postelji. Ako pak ogledalo ne možete da pomerite, noću ga prekrijte tkaninom, piše 24sata.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar