U trendu

Internet je poludeo za ovim trikom: Rešite se dosadnih muva uz pomoć vode i novčića

Mada smo jedva dočekali toplije vreme ono, u kombinaciji sa otvorenim vratima i prozorima, znači i verovatnu najezdu muva u domu; budući da one takođe uživaju u višim temperaturama.

Tako je nedavno jedna anonimna žena u Fejbuk grupi obožavalaca britanske kraljice čišćenja Misis Hinč korisnike pitala kako da se najlakše reši dosadnih muva, a oni su podelili zgodan savet. Da bi se ostvario, potrebne su tri stvari koje verovatno imate kod kuće.

– Upomoć! Muve! Nedavno smo se preselili u kuću sa staklenim krovom i ovo nam je prvo leto koje tu provodimo tako da još nemamo iskustva, a imamo veoma mnogo muva i velikih pčela – napisala je ona i brzo dobila nekoliko odgovora među kojima najpopularniji kaže da je sve što treba malo vode, nekoliko novčića i vrećica koja se može da se zatvori.

– Stavite nekoliko novčića u prozirnu vrećicu s vodom i negde je obesite i muve će se kloniti tog prostora – napisao je jedan korisnik koji kaže da je upravo to učinio u svom vrtu koji je inače pun muva, a do sada je video samo jednu.

– Ja sam stavila bakreni novčić na lajsne svih vrata koja držim otvorena; i nemam pojma zašto ih to tera, ali definitivno deluje – dodala je jedna korisnica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)