U trendu

Izbacite ove stvari iz spavaće sobe, emituju lošu energiju i zbog njih nemate miran san

Ako se ne možete setiti kada ste poslednji put mirno i bezbrižno spavali, vrlo je verovatno da imate lošu energiju

Spavaća soba bi trebalo da bude vaše mesto za obnavljanje energije i odmor, zato je vrlo važno da je uredite prema feng šuiju, u skladu sa jin(yin) principom.

Vrlo je bitno da spavaću sobu oslobodite od sledećih stvari:

Previše zelenila
Dobro je da imate jednu do dve biljke u spavaćoj sobi, jer će iste pročistiti vazduh i obezbediti vam bolji san, ali bi trebalo da znate granicu i da njima ne preterujete.

Prema feng šuiju, biljke pripadaju elementu drveta, to znači da ako osete neku vrstu ekspanzivne energije, mogu ometati vaš san. Najbolja solucija je da imate najviše do dve biljke u spavaćoj sobi.

Buka i loš miris

Nećete imati miran san ako je vaša soba glasnija nego sam centar grada, a još manje ćete se opustiti ako se oseća miris vlage ili neka druga neprijatna aroma. Da biste rešili prvi problem, investirajte u bolju izolaciju, dok je za miris dovoljno da pred spavanje upalite neku aromatičnu sveću, i sve će biti u redu.

Minimalizam

Naše okruženje u velikoj meri utiče na to kako se osećamo. Zato je moguće da ako vam se u vreme spavanja pojavi osećaj mučnine ili usamljenosti, dekoracija ima neke veze sa tim.

Vaza bez cveća, kuhinjska stolica u uglu sobe, i slične besmislene stvari koje vam se nalaze u sobi trebalo bi da izbacite što pre!

Previše stvari ispod kreveta

Iako je prostor ispod kreveta odlično mesto za odlaganje suvišnih stvari, isto može emitovati vrlo lošu energiju.

Razmislite o svemu što vam se nalazi ispod kreveta. Obično se tu nalazi mnoštvo stvari koje nikada ne koristimo i za koje ne znamo gde da ih stavimo. Najbolje rešenje u ovom slučaju je da ih donirate ili poklonite. Videćete da je taj osećaj oslobađanja neprocenjiv!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.