U trendu

Jedna stvar najbolje uklanja kamenac iz sudopere, a već je imate u svojoj kuhinji

Ribanje i čišćenje sudopere više neće biti problem. Kamenac, masnoća i prljavština nestaće čim isprobate nešto drugačije. Odahnućete i nećete morati a brinete sledeći put kada budete čistili.

Ova je metoda izvrsna i za čišćenje slavina, a toliko je jednostavna da ćete se iznenaditi da je se nikada pre niste setili.

Najbolja stvar kod ovog trika je što ne morate koristiti skupe proizvode za čišćenje, jer većina ljudi već ima aluminijumsku foliju kod kuće. Sofi Luis Dar podelila je trik na Fejsbuku i napisala: ‘Samo sam htela da podelim ovaj mali trik koji mi je tata nedavno otkrio.‘

– Topla voda, deterdžent za pranje posuđa i aluminijumska folija. To je sve što vam je potrebno. Otkinite komad folije, zgužvajte je i očistite sve prljave površine u sudoperi. Nećete ništa ogrebati, ne brinite – objasnila je Sofi i dodala kako je ova metoda izvrsna za čišćenje površina poput slavina, jer možete oblikovati foliju kako želite i ući u mala i tesna mesta.

–  Onda nakon čišćenja samo stavite neko antibakterijsko sredstvo i to je to. Jednostavno i jeftino rešenje i nešto što svi već imaju kod kuće – tvrdi Sofi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar