U trendu

Jednostavan trik kako se lako rešiti ružnog mirisa cigareta u kući

Svi koji pale cigaretu u svom domu znaju da miris duvana može da se uvuče u celu kuću i da ga je teško, skoro nemoguće ukloniti.

Mnogi će reći da pušačima ne smeta ta miris na koji su već navikli, ali nekome ko uđe u njihov stan neprijatan duvanski dim može da pokvari utisak o domaćinu.

U  Fejsbuk grupi koju vodi britanska stručnjakinja za čišćenje ‘Mrs Hinch’ osvanulo je pitanje kako se rešiti neprijatnog mirisa od cigareta u kući, a savet s lukom privukao je mnogo pažnje.

Sve što treba da uradite je da rasečete nekoliko glavica luka na pola i svaku polovinu stavite u jednu prostoriju. Iako možda ne zvuči primamljivo, luk će upiti sve mirise koji se šire prostorijom. Nakon nekoliko dana osvežite prostorije mirisom u spreju ili osveživačem vazduha.

Osim trika s lukom, korisnici Fejsbuka su predložili još otvaranje prozora, dubinsko čišćenje, osveživače prostorija, šećerni sapun…

– Dobro očistite sve i pustite dovoljno svežeg vazduha – bio je jedan komentar.

– Ako je dim ušao u tepihe ili bilo koju tkaninu, onda ćete se mirisa teško rešiti i bolje da zamenite tkaninu – dodala je druga, a prenosi The Sun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)