U trendu

Jednostavan trik koji odmah snižava temperaturu u prostoriji, a ne troši struju

Leta su postala nesnošljiva. Svakim danom iznova gledamo kako temperature samo rastu i prelaze i 35 podeok Celzijusove skale. Ako niste te sreće da dane možete provoditi na plaži, verujemo da tražite načine kako se osvežite unutar svoja četiri zida.

Klima je, naravno, najjednostavniji način, ali mnogi nisu veliki obožavaoci ovog načina rashlađivanja. Ako ste u potrazi za prirodnijim načinom kako spustiti koji stepen temperature u svom domu, donosimo jedan genijalan i pre svega jednostavan trik.

Sve što vam je potrebno je plastična flaša od 1,5 litra koju ćete ispuniti vodom i ostaviti u frižideru preko noći. Sledećeg jutra flašu stavite na najviše mesto u prostoriji, na primer na ormar ili policu.

Hladna flaša vode će rashladiti prostoriju i sniziti temperaturu. Jedna flaša je dovoljna za prostoriju od oko 20 metara kvadratnih, a ako imate veću prostoriju, raspodelite na različite delove sobe dve do tri flaše.

Ako postavite flašu u svaku prostoriju, uspešno ćete sniziti temperaturu. Takođe možete u frižider staviti više flaša i tokom dana ih menjati. To se preporučuje kada vladaju visoke letnje vrućine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (22)