U trendu

Jeftin i efikasan trik: Nema ribanja a WC šolja uvek blista, samo uveče ubacite ovo i ujutro gledajte magiju

Ako vam je dosadilo mukotrpno ribanje kako bi WC šolju očistili od kamenca i želite da pronađete način da joj vratite stari sjaj bez mnogo truda, obožavaoci ekspertkinje za čišćenje gospođe Hinch imaju izvrsno rešenje.

Najnoviji savet fokusiran je na to da WC šolja bude blistavo čista, bez ribanja ili pranja, a objavljen je kad je jedna žena tražila savet kako da ukloni o kamenac sa svog toaleta.

“Kladim se da je neko već postavio ovo pitanje, ali kako se mogu rešiti ovoga na dnu svoje WC šolje? Već sam koristila izbeljivač, Coca Colu, ali nije delovalo i još uvek izgleda prljavo. Ne znam da li je to kamenac ili nešto drugo?“, pitala je u objavi, prenosi Sun.

Na njenu sreću, objava je brzo preplavljena komentarima ljubitelja čišćenja koji su priskočili u pomoć svojim brzim i jednostavnim trikom za transformaciju prljavog toaleta. Objava je dobila više od 130 komentara koji su predlagali korišćenje tablete za mašinu za pranje posuđa.

“Ubacite tabletu za sudo mašinu u WC šolju i ostavite preko noći. Moja WC šolja bila je potpuno prekrivena gustim i tvrdokornim kamencom i to ga je očistilo”, komentarisao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: “Koristite tabletu za mašinsko pranje posuđa. Delovalo je poput magije na mom toaletu i jeftino je u poređenju s drugim proizvodima za čišćenje.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar