U trendu

Jeftin trik za čišćenje zidova bez ribanja: Soda bikarbona i jos 2 sastojka – za izvanredan efekat (video)

Veoma jednostavan trik za čišćenje zidova -potrebna su vam samo tri sastojka!

Ako ste ove godine planirali da krečite, kada čujete za ovaj trik razmislićete još jednom. Caku za čišćenje zidova podelila je jedna mama na TikToku i oduševila bezmalo devet miliona ljudi!

Ako imate decu u kući, a pogotovo onu uzrasta do šest godina koja voli da „žvrlja“ po zidovima, posebno ćete biti oduševljeni, kažu svi koji su pogledali ovaj video na društvenim mrežama.

Koliko god da vodite računa o higijeni kuće, čistite i perete, neminovno je da se zidovi zaprljaju. Međutim, postoji veoma jednostavan način da vam zidovi zablistaju, a dom zamiriše. Sve što vam je potrebno već imate u kući.

Trik koji je mnoge oduševio podelila je izvesna Tanja koja se na TikToku predstavlja kao „pasionirana ljubiteljka čišćenja.

„Evo trika za koji biste voleli da ste ga ranije znali“, rekla je u videu.

U malo većoj činiji je pomešala vodu, sodu bikarbonu i pozamašnu količinu sredstva za dezinfekciju. Malo je razmutila sastojke i u tečnost umočila valjak za krečenje. Ovlaš ga je procedila, a potom njime „prebrisala“ zidove.

Efekat je neverovatan i to bez ribanja!

@tanyahomeinspo

The hack that everyone’s talking about. 8 million views #cleaningtip #tanyahomeinspo #thecleanies #cleantok #homehack #satisfyingcleans #cleaning

♬ eyeland gyal eyeland gyal me a trinimican gyal – Worship Nicki ❤️

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.