U trendu

Jesmo li ceo život pogrešno koristili rende? Novi trik zaludeo svet (video)

Svako malo na društvenim mrežama, a posebno na TikToku, pojavljuju se novi video snimci u kojima tiktokeri pokazuju kako smo nešto naizgled jednostavno čitavog života radili pogrešno. Ili barem tako misle.

U video snimku koji je postao viralan, sa preko 71.000 lajkova i više od hiljadu komentara, Tiktokerka Taila pokazuje kako se zapravo renda sir. Ispostavilo se da ona nije jedina koja je navodno ceo život pogrešno rendala sir, jer je njen video šokirao mnoge.

@homewithtayx

23 years of living and I never knew this? 🧀 #graterhack #lovecheese #cheese #cleantok #tiktokhack

♬ original sound – Tayla 🦋

Kako zapravo koristiti rende?

Naime, umesto da rende stoji uspravno na tanjiru i drži ga za dršku na vrhu, ova tiktokerka je pokazala malo drugačiji način rendanja sira, za koji tvrdi da je mnogo bolji i lakši.

Naime, rende je samo postavila na tanjir i počela da renda sir. Ideja je da se narendani sir na ovaj način skuplja unutar renda, pa se može mnogo lakše preneti, na primer u picu, sendvič ili bilo koje drugo jelo koje pravite.

I dok su mnogi oduševljeni ovim trikom i tvrde da će ga isprobati, neki su pomalo skeptični i kažu da ovo ipak nije pravi način za rendanje sira. Kažu da drška rendeta postoji s razlogom, a to je da je jednom rukom držimo, a drugom rendamo sir, a upozoravaju i da bismo na taj način mogli da izgrebemo i pokvarimo tanjir.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.