U trendu

Jeste li već očistili svoje radijatore? Potreban vam je samo jedan proizvod

Ne može se poreći da je čišćenje radijatora neverovatno teško i kao rezultat toga, to je posao koji uvek odlažemo. Ali umesto da s vremena na vreme obriše prašinu u nadi da će to uspeti, jedna pametna žena je otkrila da koristi prašak za pranje kako bi unutrašnjost dubinski očistila.

Deleći trik na TikTok-u, žena je prvo stavila peškir ispod svog radijatora da bi izbegla lokve na podu i plastičnu posudu za sakupljanje vode. Nakon što je u mernoj posudi pomešala prašak za pranje veša i ključalu vodu, smešu je polako sipala u radijator. I dok je voda bila sapunasto bela kada je ulivana, kada je izašla na drugu stranu, postala je tamnosmeđa.

@clever.clean0

#lumkushmka #lumkushmeka #foryoupage #fypシ #fyp #cleanthatup #cleanbandit #deepcleanig #cleaninghacks #viral #deepcleanig

♬ Lum Kush M’ka – Greta Koci

Ne samo da ovaj trik omogućava temeljno čišćenje unutrašnjosti, već će i vaš dom učiniti božanstvenim mirisom. A ako razmišljate da ovo isprobate kod kuće, uverite se da imate gasni radijator, jer ovaj trik može da ošteti električni. Njen video pregledan je preko 23 miliona puta i brzo je oduševio mnoge korisnike, a većina je u komentarima pisala da jedva čekaju da i sami isprobaju jednostavan trik.

„Ovo je tako sjajna ideja! Ne mogu vam dovoljno zahvaliti za ovo“, prokomentarisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: „Od sada ovo radim sa svim radijatorima!“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar