U trendu

Kako da puter ostane svež i do mesec dana? Postoji rešenje i za to (VIDEO)

Ako ste krenuli da namažete puter, ali on je bio u frižideru, trebaće vam strpljenja kako bi on omekšao. Postoje jednostavni i brzi načini da on ostane svež i mekad a da bude lako upotrebljiv.

Iako mnoge domaćice eksperimentišu kada su u pitanju specijaliteti, ali i metode kako da im hrana i namirnice ostanu što duže sveže, mnoge od njih će priznati da za neke trikove i ideje i do danas nisu znale. Zato su tu danas društvene mreže koje su mnogima olakšale život, budući da baš preko njih domaćice iz svih krajeva sveta mogu da dele savete sa drugima i tako olakšaju život.

Barbara Kostelo, poznatija kao Babs, stručnjak je za dom i baka je osmoro unučadi, a na svom TikToku deli porodične recepte i razne savete vezane za dom koje mnogim domaćicama olakšavaju posao u kući. Ta baka je nadaleko poznata, pogotovo širom Amerike gde je zovu i „Najljupkijom bakom Amerike“.

U nizu mnogih saveta koje nesebično deli sa svojih 2 miliona pratilaca, Barbara je otkrila fanovima kako da puter koji koriste ostane duže svež, pa čak i do mesec dana, kao i na koji način da on bude takve strukture da se u svakom trenutku može namazati na hleb.

Ona je otkrila da mnogi restorani čuveni širom sveta, poput francuskih, na svojim radnim stolovima imaju takozvano „zvono za puter“. Puter se u tom kuhinjskom priboru može držati i do 30 dana, budući da je hermetički zatvoren i stoji na temperaturi od 27 stepeni Celzijusovih. Uostalom, pogledajte i sami:

@brunchwithbabs

#motherlyadvice

♬ original sound – everyone’s grandmother

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar