U trendu

Kako da unesete vedrinu i život u svaki kutak kuće za samo nekoliko minuta! Trik je u ovome

Osvežite svaki deo svoje kuće veselim bojama – ovo je trik za izbegavanje sumornih tonova!

Zamislite svoj dom kao šarenu paletu boja koja će uneti vedrinu u svaki kutak. Tikva boja, roza stolice ili čak transparentni sudoper – to su samo neki od trikova koji će transformisati vaš prostor i oterati sumorne tonove.

Nije potrebno da menjate ceo nameštaj – samo dodajte nekoliko dodataka u vedrim bojama, poput jastuka, koji će uneti dozu živosti i razbiti monotoniju prostora vaše kuće. Na primer, postavite žutu fotelju u ugao ili je kombinujte sa belom garniturom kako biste odmah osvežili prostor.

Takođe, razmislite o bojama koje će uneti toplinu i živost u vaš dom. Žuta je odličan izbor jer se dobro kombinuje sa drugim bojama, dok tirkizna nikada nije previše, čak ni kada je na celoj sofi.

Ako želite da unesete svežinu u trpezariju ili kuhinju, razmislite o roza stolicama ili kombinaciji rezedo plave i kivi zelene. To će vašoj trpezariji ili kuhinji dati mekan i sladak izgled, gotovo poput kolača.

U kupaonici, transparentni sudoper u boji mora može biti odličan izbor, posebno je dobar trik kada se kombinuje sa ormaricima u narandžastoj boji. Dodajte malo tamnije plave i sive i stvorite potpuno drugačiji i intimniji kutak za opuštanje.

Uživajte u osveženom prostoru vaše kuće uz nekoliko jednostavnih trikova sa bojama!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.