U trendu

Kako izbaciti svu negativnu energiju iz kuće i zaštititi dom: Evo šta je potrebno da uradite i prodišete

Uz ovih 6 rituala, vaš dom će ponovo postati prijatno mesto gde ste uvek u dobrom raspoloženju i puni pozitivne energije.

Svet je pun pozitivne kao i negativne energije, a važno je da naučimo sami kako da ne postanemo primalac i prenosilac loših misli i emocija.

To znači da moramo da izbegavamo ljubomoru, kritikovanje drugih, svadljivost, proždrljivost, latargiju i još mnogo toga.

U nastavku vam otkrivamo nekoliko znakova koji ukazuju da negativna energija kruži oko vas:

  • Hronični zdravstveni problem člana porodice kome možda ne pomaže lečenje. Postoje slučajevi da nismo u mogućnosti da pronađemo rešenje za bolest člana porodice.
  • Posao ili dobre prilike odjednom se „zaglave“ ili propadnu u poslednjoj fazi.
  • Uspeh se čini dalekim, a željeni rezultati se ne ostvaruju.
  • Stalno se osećate letargično i nemate fokus ili volju da bilo šta preduzmete uprkos mnoštvu prilika koje vam se javljaju na putu.
  • Neudobno vam je da boravite ili radite u takvim prostorijama.
  • Konstantno imate negativne misli.
  • Svađa u porodici ili između članova tima na poslu koje se konstantno ponavljaju.
  • Nelogična dešavanja u kući (koja mogu biti rezultat postojanja određenih negativnih natprirodnih sila ili primenjene neke vrste crne magije)

Negativnu energiju je lako osetiti, a postoje načini i metode za njeno iskorenjivanje  iz kuće ili poslovnih kancelarija pomoću jednostavnih metoda.

Mi vam u nastavku predstavljamo neke od najpopularnijih metoda za čišćenje negativne energije.

1. Neka ulaz kuće bude čist! Ovaj savet ne samo da pomaže da se zaštite od negativne energije, već i da ostavite dobar prvi utisak na vaše goste. Takođe možete dodati biljke na ulazu u svoju kuću kako bi izgledala privlačnije. Neophodno je da vaša kuća bude uredna i spolja. Zbog toga morate redovno čistiti ulaz u svoju kuću.

2. Za brisanje kvaka i prozora na vratima treba koristiti sredstvo koje se sastoji od kombinacije vode sa limunovim sokom, soli i belog sirćeta. Posle toga na sve ulaze sipajte morsku so i preko prebacite otirač kako biste sprečili ulazak negativne energije u prostorije.

3. Kada brišete pod, u vodu treba da dodate prstohvat morske soli. Tako ćete uništiti negativnu energiju kuće ili mesta na kome radite.

4. So se može koristiti i u poslovne svrhe, odnosno za povećanje prodaje. Stavite malo soli u crvenu krpu i okačite je u prodavnici ili kancelariji. Tako ćete zaštititi prodavnice i preduzeća od zlih očiju, a primetićete i da se postepeno povećava profit.

5. Negativna energija iz kupatila i toaleta takođe se može ukloniti pomoću jednostavnog koraka. Dovoljno je samo da čašu napunjenu solju držite u toaletu i kupatilu.

6. Ako su odnosi između muža i žene poremećeni iz nekog razloga, bilo da je reč o nekoj vrsti sukoba ili mentalnih poremećaja, onda će vam pomoći kamena so koju treba da postavite u jedan ugao kreveta. Zameniti so nakon nekoliko meseci.

(Telegraf.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.